Leverandørpristjek

Ring idag på +45 69 16 13 00

IndkøbsMægleren i unikt samarbejde med Kræftens Bekæmpelse

IndkøbsMægleren og Kræftens Bekæmpelse har indgået et unikt samarbejde, der har som målsætning, at fremme den gode sags tjeneste.

Har din virksomhed tidligere doneret til Kræftens Bekæmpelse, gennemgår IndkøbsMægleren de driftsudgifter, I ønsker, vi skal se på. Med vores kendskab til markedets bedste priser på stort set alt, hvad din virksomhed køber ind til driften, kan vi hjælpe jer med at finde besparelser i forhold til dine nuværende indkøbspriser. Dermed kan din virksomhed sandsynligvis finde plads i budgettet til at gentage jeres donation til Kræftens Bekæmpelse – det bestemmer I naturligvis selv. 

Vores honorar dækkes med garanti ind af de besparelser vi præsenterer jer for, og IndkøbsMægleren donerer 25 % af sit honorar for opgaven til Kræftens Bekæmpelses vigtige arbejde.

IndkøbsMægleren hjælper din virksomhed med at støtte Kræftens Bekæmpelse

Få et gratis overblik

Send os dine kontaktoplysninger, så aftaler vi et kort møde på 20-30 minutter, hvor du får et overblik over hvad vi kan gøre for din virksomhed – uden beregning. 

Vi donerer 25 % af vores honorar til Kræftens Bekæmpelse såfremt vi laver en endelig aftale med jer. Du skal blot bruge formularen her – eller nævne Kræftens Bekæmpelse for os, når du ringer på +45 69 16 13 00. 

Få tjekket virksomhedens indkøbsaftaler igennem

Uanset om din virksomhed har haft de samme leverandører i en længere periode, eller om I netop har indgået et samarbejde, kan det altid betale sig at få leverandørpristjek.

IndkøbsMægleren tager fat i din nuværende leverandør og eventuelt andre professionelle spillere på markedet. Alle får lov til at byde ind med deres bedste pris. Intet er skjult og alle får lige vilkår. Vi har blot den fordel, at vi handler i enorme mængder inden for en række driftsposter på en gennemsnitlig dansk virksomhed.

Vi sammenfatter de forskellige tilbud således de bliver sammenlignelige og du kan frit vælge ét af tilbuddene – eller fortsætte med din nuværende leverandør.

IndkøbsMægleren
- din virksomheds Indkøbsambassadør

Med IndkøbsMægleren på sidelinjen får du som indkøbschef eller direktør vores professionelle vurdering af om I har markedets bedste priser, eller I har de bedste priser markedet har tilbudt jer. Med os som sparringspartner får du dokumentation for om jeres leverandører kan gøre det bedre for jer. Du får tilbud fra andre leverandører der kan være svære at se bort fra – men du vælger selv.

Vi forbedrer din bundlinje
- udelukkende med bedre priser

Vi siger aldrig nej til en leverandør, men vurderer alle sagligt ud fra pris, kvalitet, pålidelighed og infrastruktur. Du vælger selv om der er leverandører du vil have med i udbudsrunden, eller om der er nogen du IKKE vil have med. Vælger du en forbedret pris til samme kvalitet, slår det direkte igennem på din bundlinje.