Leverandørpristjek

Ring idag på +45 69 16 13 00

Få tjekket virksomhedens indkøbsaftaler igennem

Uanset om din virksomhed har haft de samme leverandører i en længere periode, eller om I netop har indgået et samarbejde, kan det altid betale sig at få leverandørpristjek. IndkøbsMægleren tager fat i din nuværende leverandør og eventuelt andre professionelle spillere på markedet. Alle får lov til at byde ind med deres bedste pris. Intet er skjult alle får lige vilkår. Vi har blot den fordel, at vi handler i enorme mængder inden for en række driftsposter på en gennemsnitlig dansk virksomhed. Vi sammenfatter de forskellige tilbud således de bliver sammenlignelige og du kan frit vælge ét af tilbudene – eller fortsætte med din nuværende leverandør.

IndkøbsMægleren
- din virksomheds Indkøbsambassadør

Med IndkøbsMægleren på sidelinjen får du som indkøbschef eller direktør vores professionelle vurdering af om I har markedets bedste priser, eller I har de bedste priser markedet har tilbudt jer. Med os som sparringspartner får du dokumentation for om jeres leverandører kan gøre det bedre for jer. Du får tilbud fra andre leverandører der kan være svære at se bort fra – men du vælger selv.

Vi forbedrer din bundlinje
- udelukkende med bedre priser

Vi siger aldrig nej til en leverandør, men vurderer alle sagligt ud fra pris, kvalitet, pålidelighed og infrastruktur. Du vælger selv om der er leverandører du vil have med i udbudsrunden, eller om der er nogen du IKKE vil have med. Vælger du en forbedret pris til samme kvalitet, slår det direkte igennem på din bundlinje.